Vores dygtige coach Karsten har hen over sommeren trænet et par ishockey drenge. Drengene har fået et helt nyt syn på fysisk træning og mærker nu forskellen i deres daglige arbejde som professionelle sportudøvere.

 

Nicolai Meyer er tæt på at være i sit livs form ved indgangen til den ny ishockeysæson. “Jeg føler mig i god form”, nøjes den 22-årige frederikshavner med at konstatere inden onsdagens træningskamp i Scanel Hockey Arena mellem Frederikshavn White Hawks og Aalborg Pirates.

Nicolai Meyer har valgt at sige farvel til barndomsklubben i Frederikshavn. I sæsonen 2015/2016 er han udset som en af nøglespillerne hos Aalborg Pirates.

Sommeren igennem har Nicolai Meyer været flittig til at træne crossfit. Sammen med Karsten Hedegaard Møller og Brian Høj har han i den grad fået pulsen op i CrossFit Frederikshavn på Knivholtvej. Det har med Nicolai Meyers egne ord været en stor hjælp for ham at have så kyndige folk ved sin side.

– Det har været rigtig godt for mig med al den crossfit-træning. Vi har trænet tre timer om dagen, seks gange om ugen hen over sommeren, og det har givet mig meget på bundlinjen. Jeg føler mig i en rigtig god form, og det skal nok blive endnu bedre, lyder det fra Meyer, der på sigt stadig drømmer om at komme til udlandet igen.

Ifølge Kanal Frederikshavns kilder har man sjældent set en Nicolai Meyer i så god fysisk form. Og han glæder sig til de nye udfordringer hos White Hawks’ nordjyske lokalrivaler.

– Der er selvfølgelig mange følelser indblandet i det. Jeg har nogle af mine bedste venner i Frederikshavn, så det var godt at få det første møde overstået her i sæsonens første træningskamp. Men når man går ind på isen, er det lige meget, om man er venner eller ej med modstanderen, så er det holdet, man kæmper for, og jeg synes, vi var godt med, selv om vi har et relativt ungt hold her i Aalborg, lyder vurderingen fra Nicolai Meyer efter den første træningskamp mellem høgene og piraterne.

White Hawks vandt med 3-2 i Gigantium.

– Nok har vi et ungt og på nogle punkter uprøvet hold, men vi viste mod Frederikshavn, der på papiret har et stærkere hold end os, at vi med vilje og fight kan komme meget langt. Det er med den på, vi går ind til denne sæson, og jeg glæder mig til et tæt samarbejde med Jens Nielsen (Aalborg Pirates’ cheftræner, red.), der dengang han spillede, mindede meget om den spillestil, jeg har.

I morgen aften møder Nicolai Meyer igen sine gamle holdkammerater. Her er det høgene, som har fordel af hjemmebane i Scanel Hockey Arena, hvor det 5. december 2014 netop var Nicolai Meyer, som lavede det første mål efter den omfattende modernisering. Mon ikke Meyer allerede onsdag aften gerne vil sætte en enkelt eller to i netmaskerne mod sin gamle klub?

Kilde: Kanalfrederikshavn.dk

About the author : Brian Høj

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.