Oplev styrken i fælleskab

Holdtræning er meget mere end bare motion – det er en gruppeoplevelse.

Holdtræning er en dynamisk træningsform, der kombinerer motivation fra fællesskabet og professionel vejledning fra vores dygtige instruktører

Område 4 og 5 er altid ledig. Her kan man træne på egen hånd, lave workouts, træne teknik eller lignende. Vi gør dog opmærksom på, at holdene altid har førsteprioritet ift. udstyr og træningsområder.

Der er legerum med klatrevæg, rutsjebane, gyngestativ m.m., så dine børn kan hygge sig, imens du træner.

Læs mere omkring vores forskellige holdmuligheder nedenfor

CrossFit Frederikshavn – Mere end fitness!

CrossFit er funktionel træning, der både giver dig styrke, udholdenhed og et godt fællesskab i boxen. I CrossFit Frederikshavn er der altid personlig opfølgning og vejledning af en af vores kyndige coaches, som tilpasser øvelser og belastning til den enkelte. CrossFit er for alle aldersgrupper og der stilles ikke krav til et specielt fysisk niveau, hvilke gør, at nybegyndere og øvede kan træne side om side.

Holdet er for prøvetimer, for helt nye medlemmer. Det er også for dem som gerne vil have sværhedsgraden lidt ned, kunne f.eks. være man skulle i gang igen efter pause. Alex er coach på holdene og vil stå klar til at guide Jer dagens program.

Du vil blive introduceret til de basale øvelser i CrossFit. Der vil blive øvet konditionstræning, styrketræning, kropskontrol og smidighed.

WOD er en forkortelse for Workout of the Day. Der er en ny WOD hver dag, så du er sikret variation i din træning. Dette hold er for alle uanset alder, baggrund og niveau. Der er altid tid til den enkelte, og fokus på sikker og korrekt udførelse af øvelserne.

Holdet starter med en opvarmning og gennemgang af dagens øvelser. Herefter følger en styrke- og/eller teknikdel, der har til formål at forbedre din styrke og sørge for at bevægelserne udføres korrekt. Til sidst køres dagens workout, så du også er sikret høj puls og sved på panden.

Er hvor fællesskab og intens træning forenes! Dette hold er designet til de morgenfriske sjæle, der er klar til at kickstarte dagen med en energifyldt og hjerte-pumpende træning. TEAM Cardio handler om at træne sammen som et hold, hvor du og din makker vil stå side om side og tackle udfordringerne sammen på dagens program.

WOD er en forkortelse for Workout of the Day. Der er en ny WOD hver dag, så du er sikret variation i din træning. Dette hold er for alle uanset alder, baggrund og niveau. Der er altid tid til den enkelte og fokus på sikker og korrekt udførelse af øvelserne.

Holdet starter med en opvarmning og gennemgang af dagens øvelser. Herefter følger en styrke- og/eller teknikdel, der har til formål at forbedre din styrke og sørge for at bevægelserne udføres korrekt. Til sidst køres dagens workout, så du også er sikret høj puls og sved på panden.

Dette hold er en absolut nødvendighed, hvis du vil lære alle øvelserne i CrossFit.

FGB står for Fight Gone Bad og er CrossFits svar på cirkeltræning eller HIIT (høj intensiv interval træning).

Dette er holdet, hvor du kan slå hjernen fra og give max gas. Træningen foregår i intervaller, hvilket sikrer, at der kan arbejdes med høj intensitet. Det er fed træning i højt tempo, hvor alle kan være med.

Timen består af en opvarmning der får gang i både led, muskler og puls. Herefter køres der typisk 5 runder, hvor man bevæger sig gennem 4-8 stationer. Øvelserne er oftest kropsvægtsøvelser eller mindre tekniske øvelser, der køres med lav belastning. Tiden og pauserne kan variere fra gang til gang, men der er garanti på masser af sved og højt humør.

MetCon står for Metabolic Conditioning og her vil du mærke, hvordan det føles, når lungerne arbejder på sit yderste. Timen er oftest bygget op om en lang eller flere kortere workouts, hvor belastningen er lav og gentagelser mange. Her får du pulsen helt i vejret over længere tid og får arbejdet med din udholdenhed.

Ud over opvarmning og gennemgang af dagens øvelser er der ikke specifik tekniktræning på dette hold. Der forventes derfor, at du har en grundlæggende viden om de forskellige øvelser. Instruktøren er selvfølgelig altid behjælpelig med teknikjusteringer og råd omkring skalering.

Er du klar til at nørde ned i teknikken bag nogle af de mest udfordrende øvelser i CrossFit? Så skal du tilmelde dig vores popup “Skills” træninger!

Du bliver guidet igennem trinene til at mestre teknikkerne bag øvelser som pull ups, toe to bar, muscle ups, hand stand push up, double unders m.m.

Vi tilpasser øvelserne til dit niveau, så uanset om du er nybegynder eller øvet, kan du være med.

Målet med holdet er at forbedre din teknik og form, så du kan udføre øvelserne korrekt og effektivt i dine workouts. Samtidig vil du blive udfordret på din styrke og smidighed, så du kan tage dine færdigheder til det næste niveau.

Tidspunkter og fokuspunkterne meldes ud i membersgruppen på facebook og ligges i holdplanen.

Vægtløftning er, foruden at være en olympisk disciplin, også en stor del af CrossFit. På dette hold arbejder vi med de 2 olympiske løft Snatch (Træk) og Clean & Jerk (Stød) samt en masse hjælpeøvelser.

Da vægtløftning har et højt teknisk niveau, forventer vi, at man har styr på Deadlift, Back og Front Squat samt Push Press, inden man melder sig på holdet. Er du i tvivl om du er klar, så spørg en af instruktørerne

Styrke WOD er designet til at hjælpe dig med at opbygge fundamentet for styrke gennem de store basisøvelser. Vores fokus ligger på teknik, progression og styrkeudvikling inden for øvelser som back squat, deadlift, bench press, pull-ups og tilsvarende hjælpeøvelser.

Back Squat: Vi sætter en ære i at perfektionere din squat-teknik. Vi arbejder med korrekt kropsposition, dybde og stabilisering for at maksimere din styrke og forhindre skader.

Deadlift: At lære den korrekte løfteteknik er nøglen til en sikker og effektiv deadlift. Vi fokuserer på at opbygge rygstyrke, hoftefleksibilitet og grebsstyrke for at hjælpe dig med at løfte tungere vægte sikkert.

Bench Press: Vi guider dig gennem teknikken bag en effektiv bænkpres. Dette indebærer korrekt albueposition, skulderstabilitet og brystudvidelse for at opnå maksimal muskelaktivering og styrke.

Pull-ups: Uanset om du er nybegynder eller erfaren, hjælper vi dig med at forbedre din pull-up styrke. Vi fokuserer på både kroppens position og muskelengagement for at hjælpe dig med at mestre denne grundlæggende øvelse.

Hjælpeøvelser: Udover de store basisøvelser inkluderer vores træningsprogram også en række hjælpeøvelser, der sigter mod at styrke specifikke muskelgrupper, forbedre stabilitet og korrigere eventuelle ubalancer. Disse øvelser kan omfatte lunges, rows, shoulder presses og mere.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er Styrke WOD holdet det perfekte sted at forbedre din styrke, perfektionere din teknik og opbygge et solid fundament til CrossFit. Så hvis du er klar til at tage din styrke til det næste niveau, så kom og deltag i vores Styrke WOD hold hos CrossFit Frederikshavn!

Dette er holdet for den erfarne CrossFitter, der gerne vil prøve sig selv af og ikke er bleg for lidt venskabelig konkurrence.

Holdets program bestemmes af instruktøren og består som oftest af kendte benchmark workouts kaldet Girls and Heroes. The Girls er en række workouts opkaldt efter pigenavne, mens The Heroes er workouts opkaldt efter faldne tjenestemænd. Disse helte hædres i CrossFittens verden gennem lange og hårde workouts.

Disse workouts er ens over hele verdenen, og giver dermed mulighed for at man kan sammenligne sig selv med andre CrossFittere. Det er ofte workouts med høj belastning og sværhedsgrad, men de kan tilpasses den enkelte.

OBS! Vær opmærksom på, at instruktøren er med på holdet i denne time. Der kan derfor ikke forventes samme opfølgning og vejledning som på en normal WOD. Til gengæld får du muligheden for at sætte instruktøren til vægs.

Endurance er en time med fokus på udholdenhed. Ro-maskine, arirbike, ski-erg og kortere løbeintervaller fylder meget i programmet på holdet. Holdet er for alle uanset, hvilken form du er i, du skal altså ikke være Usain Bolt eller Eskild Ebbesen for at deltage. Træning vil som altid blive tilpasset den enkelte.

MAMA CrossFit er rettet mod nybagte mødre, som gerne vil igang med at træne igen. På holdet er der mulighed for at integrere sit barn som en del af træningen. Træningen vil vare 1 time +-15 minutter, så der er plads til babygråd og våde bleer. Da øvelserne primært foregår på gulv/tæppe er det en god ide at medbringe en dyne/tæppe som barnet kan ligge på under træningen. Holdet foregår i ekstra rolige omgivelse.

8 ugers-undersøgelse er et krav for at kunne deltage på holdet.

Holdet er for dig som hvor dåbsattesten efterhånden er gullig og krøllet, samt strømperne bliver svære og svære at få på!

Træningen er målrettet mod at fungere bedre i hverdagens gøremål. Der tages hensyn til alverdens skavanker og ALLE kan deltage uanset niveau. Der ekstra god tid opvarmning, forklaring af øvelser, tilpasning af øvelser og afsluttende udstræk.

Der er træning 2 gang i ugen. Der udover er der fri adgang til open gym ifølge med en voksen. På holdene træner de unge hovedsageligt med egen kropsvægt samt lette vægte som små kettlebells, håndvægte og teknikstænger. Der vil på holdet være fokus på grundig introduktion til basisøvelserne i CrossFit, mens der samtidig vil være tid til at lege med nogle af de mere avancerede øvelser. Ligeledes vil der være fokus på at opbygge barnets styrke, hurtighed og koordination gennem leg og sjov træning.

Træningen består af fælles opvarmning, en teknik-/styrkedel og til sidst en workout/teamworkout eller lignende.

Holdets er på samme niveau som WOD’s, så du er sikret variation i din træning. Du træner med unge på din egen alder. Der er altid tid til den enkelte, og fokus på sikker og korrekt udførelse af øvelserne.

Holdet starter med en opvarmning og gennemgang af dagens øvelser. Herefter følger en styrke- og/eller teknikdel, der har til formål at forbedre din styrke og sørge for at bevægelserne udføres korrekt. Til sidst køres dagens workout, så du også er sikret høj puls og sved på panden.

Dette hold er en absolut nødvendighed, hvis du vil lære alle øvelserne i CrossFit.