Er du ung crossfitter i Frederikshavn?

CrossFit Frederikshavn introducerer stolt vores nyeste initiativ: CFF Atletpulje. Formålet med denne pulje er at støtte unge CrossFitters i Frederikshavn og give dem mulighed for at udforske eventyr inden for sporten både nationalt og internationalt. Gennem puljen kan unge CrossFitters ansøge om støtte til dækning af omkostninger i forbindelse med konkurrencer og træningscamps. Vi ønsker at sikre, at økonomien ikke står i vejen for spændende CrossFit-oplevelser!

 

Ansøgningskriterier

  • Du er aktivt medlem af CrossFit Frederikshavn og under 21 år
  • Du har lyst til CrossFit-oplevelser – der er intet krav om niveau
  • Du kan søge tilskud til dækning af tilmeldingsgebyr til konkurrence eller træningscamp (internt/eksternt) samt til overnatning i forbindelse med konkurrence/træningscamp (transport dækkes ikke af denne pulje)

Du skal blot udfylde ansøgningsskema, som du finder her på siden. Download dokumentet og aflever det til Brian Høj.

CrossFit Frederikshavn – Mere end fitness!

CrossFit er funktionel træning, der både giver dig styrke, udholdenhed og et godt fællesskab i boxen. I CrossFit Frederikshavn er der altid personlig opfølgning og vejledning af en af vores kyndige coaches, som tilpasser øvelser og belastning til den enkelte. CrossFit er for alle aldersgrupper og der stilles ikke krav til et specielt fysisk niveau, hvilke gør, at nybegyndere og øvede kan træne side om side.

Ønsker du at donere til Unge CrossFit atleter under 21 år?

Din donation går vores unge CrossFit atleter under 21år. De kan søge om tilskud/dækning til CrossFit konkurrencer/træningscamp.
Hvis alle giver lidt, kan vi i fællesskab sende en masse unge mennesker afsted, for at få nogle gode oplevelser med deres sport, CrossFit.

 

Ansøgningsskema