FfI modtog en pokal som vinder af 2. division, pulje 1. Foto: Erik Torp

 

Cheftræner Claus Fonseca sendte en stor tak til fysisk træner Brian Høj, indehaver af CrossFit Frederikshavn, efter FfI’s håndboldherrer i går rykkede op i 1. division.

 

– Vi har i år vundet mange tætte kampe kampe, hvor vi har været bedst til sidst, og det er tydeligt, at den fysiske træning hos Brian Høj har givet pote, mener Claus Fonseca.

Han husker, hvordan FfI for to år siden satte sig et mål om at rykke op i 1. division inden for to år.- Det har været to år, hvor spillerne har arbejdet stenhårdt både fysisk, taktisk og mentalt. Lige nu er jeg en meget stolt træner og – må jeg indrømme – emotionel træner. Det er virkelig godt gået af drengene, som hele tiden har udviklet sig igennem de to sæsoner, mener Claus Fonseca.FfI rykkede op efter en 26-20-sejr på udebane over Lemvig. Spillerne brød naturligvis ud i vild jubel sammen med de mange medrejsende tilskuere fra Frederikshavn.

FfI’s formand, Nicolaj Horn, udtaler:

– Det er helt fantastisk. Vi sagde for to år siden, at vi skal vinde rækken om to år og samtidig have et hold i en forfatning, der gør, at vi kan blive i 1 division i den næste sæson og derefter arbejde videre med vores mål om at være med, hvor det er rigtigt sjovt i 2022, og det har vi nu. Spillerne og trænerne og folk omkring holdet har leveret en fantastik og dybt professionel indsats og derudover har vores eventpiger sørget for rammerne til rigtig god stemning til vores hjemmekampe, og det er nok også medvirkende til, at vi har haft op til 600 tilskuere i år.

 

Kilde: KanalFrederikshavn

About the author : Brian Høj

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.