– Det er noget helt andet end at sidde i de sædvanlige maskiner. Alle muskelgrupper bliver trænet, og samtidig er det god motion og meget socialt.

 

Ordene kommer fra Pauli Larsen, som er instruktør i CrossFit Frederikshavn, som i går slog dørene op på Knivholtvej – lige over for Elworks.

Centret på 1200 kvadratmeter er Danmarks største, når det gælder Crossfit. Brian Høj er manden bag centret, og han var både glad og træt i går.

– Det er dejlig fornemmelse, at vi nu er i gang i Frederikshavn, men vi arbejdede til kl. 3 i nat (fredag nat, red.), så vi er også ved at være trætte, sagde Brian Høj.

Han kunne glæde sig over et pænt rykind af gæster på åbningsdagen. Både erfarne og nybegyndere besøgte centret. Og hele idéen med CrossFit er netop, at de kan træne sammen side om side.

– Vi hepper til den sidste er færdig. Det oplevede jeg selv i Aarhus i sidste uge, hvor jeg var nr. 39 og sidste mand, smiler Pauli Larsen.

Han er overbevist om, at CrossFit Frederikshavn bliver en succes.

– Frederikshavn mangler noget nyt på dette område, og jeg kan kun anbefale folk at komme herop, prøve at træne og møde folk på forskellige niveauer, siger Pauli Larsen.

Kilde: Kanalfrederikshavn.dk