Hockey Power Training Camp Frederikshavn 2018

v. Brian Høj

 

 

Junior, 12-15 år

  • Inden sommerferien: 2 ugentlige træninger, 1 selvtræningspas
  • I sommerferien: 3 ugentlige træninger
  • pris 7500 kr.

 

Træningstider

  • Indtil sommerferien: mandag og torsdag 15.30-16.30.
  • I skolernes sommerferie: mandag, onsdag og torsdag kl. 09.00 -10.30
  • Programmeret selvtræning.

 

Lokation

  • CrossFit Frederikshavn – Knivholtvej 1a, 9900 Frederikshavn

 

 

 

Billede1

 

 

 

Ideologien

HPTC skal ikke kun være et træningsprogram, men en sportsspecifik evidensbaseret træningskultur. En trænings kultur, som ligger stor vægt på at uddanne spillere i deres egen krop, at skabe en forståelse af, hvordan vi holder kroppen ved lige igennem en lang og slidsom sæson. En træningskultur, som understøtter den fysiske og psykiske udvikling, samt giver dem et indblik i, hvad der skal til for at opnå mål og drømme, ved at tage ansvar for egen udvikling.

Der tages udgangspunkt i den enkelte spillers forudsætninger. Alt fra personlighed til spillerens fysik. Træningsfilosofien (Body-Feel-Perform) er baseret på, at hver spillers fysiske fundament forstærkes fra år til år, som nedsætter risikoen for skader, samt give spilleren det fysiske overskud, der skal til for at udvikle sig som ishockeyspiller i den kommende sæson. I sportsspecifik træning er der fokus på, at alt vi laver, skal kunne overføres til isen samt, at den enkelte spiller opnår maksimal udnyttelse af sin kapacitet. Det vil sige effektive bevægelsesmønstre, optimering af power output, samt forbedret mentalt fokus i pressede kampsituationer.

 

 

 

 

Billede2

 

Manden bag HPTC – Martin Thimm

Jeg er 35 år og tidligere professionel ishockeyspiller, både ind- og udlands. Efter en skadesfyldt karriere, og rammer med mangelfuld viden om de fysiske forudsætninger, der kræves for at nå topniveau og endnu vigtigere, hvad der kræves for at blive der, har jeg de sidste 7 år uddannet mig inden for fysisk træning, fysiologi og læser fortsat sports specifik biomekanik MS.c. Ud over at have udviklet Hockey Power Training Camp, har jeg fungeret som Head Coach, træner/uddannelses ansvarlig i CrossFit Aalborg i 6 år. Fysisk træner for det unge Aalborg Pirates hold i de seneste 2 år. Et hold, som skulle bygges op fra bunden. Samt leveret træningsprogrammer til flere europæiske topklubber. Jeg er en del af en forskningsgruppe på Aalborg Universitet, hvor vi i tæt samarbejde med Team Danmark og DIU udvikler nye tests, som er specifikke til ishockeysporten. Konsulent for Talentsportsklasserne i Frederikshavn Kommune.

Jeg er passioneret, engageret og professionel i mit arbejde. Fysiske resultater samt mental robusthed, er mit produkt.

 

 

Brian Høj CrossFit Frederikshavn

 

 

Coach Brian Høj

Jeg er 34 år og jeg har været i sportsklubber på eliteniveau i både ind- og udland med ansvaret for den fysiske træning. Jeg har en kandidat i Sports Science fra Aalborg Universitet og til dagligt driver jeg mit eget træningscenter CrossFit Frederikshavn samt er koordinator for Talentsportsklasserne i Frederikshavn Kommune. Jeg arbejder derved med mange forskellige sportsgrene og de forskelligheder som sportsudøverne hver især besidder inden for bevægelsestræning og kraftoverførsel.

 

Jeg motiveres af at hjælpe idrætsudøvere med at udnytte deres fysiske potentiale til fulde, og finder stor stolthed i at se, at deres fysiske arbejde her kan overføres og giver pote til træning og kampe i klubben.

 

 

 

 

About the author : Brian Høj

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.