Årets julechallenge er netop løbet af stablen hos Crossfit Frederikshavn. Årets julechallenge er netop løbet af stablen hos Crossfit Frederikshavn.

Årets julechallenge er netop løbet af stablen hos Crossfit Frederikshavn.

CrossFit Frederikshavn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ikke færre end 30 hold stillede op i den interne konkurrence, hvor damer og herrer i et mix mellem øvede og knap så øvede dystede om pladsen øverst på skamlen.

Vinderholdet blev Drengen og jernkæmpen – nemlig Julie Holbæk og Tommy Samulesen.

Som tidligere, når Crossfit Frederikshavn har holdt interne konkurrencer, så er det ikke det at vinde konkurrence, der er i fokus.

Selv om alle går til den, pulsen kommer op og sveden drypper, så er det kammeratskabet, der får så mange til at melde sig til. Og til dette års julechallenge blev der slået stor rekord.

– Det betyder rigtig meget for mig at være en del af Crossfit Frederikshavn. Vi er mange, der træner i boxen, og selv om der max er 14 deltagere på hvert hold, så man møder mange nye mennesker. Det har givet mig mange nye venner, og når der holdes arrangementer som Julechallenge, styrker det sammenholdet endnu mere, for vi bliver blandet på kryds og tværs, understreger Lennart Sommer, der kommer i boxen, som træningslokalet hedder i crossfitterminologi.

Louise Borrisholt Rasmussen, der også er et kendt ansigt i boxen, er helt enig.

– For mig er det lidt som en ekstra familie. Man får et tæt forhold til mange af dem, man træner med. Og så giver det god mental træning, for der bliver tit flyttet grænser – man kan mere, end man tror, siger Louise Borrisholt Rasmussen.

Både Lennart og Louise har tidligere været med til konkurrence inden for crossfit, men også rigtigt mange nye havde taget chancen og meldt sig til både julechallenge og den efterfølgende julefrokost, hvor 70 trætte, men glade crossfittere festede og hyggede sig til de sene timer.

Crossfit er for alle og består af mange forskellige øvelser, hvor der lægges vægt på styrke, puls og teknik.

Øvelserne tilpasses den enkelte, så alle netop kan være med – begyndere som øvede, børn som voksne.

CrossFit Frederikshavns træningslokaler ligger på Knivholtvej 1A bag Idemøbler og alle er velkomne til at kigge ind og få en smagsprøve.

Kilde:Nordjyske Medier – Frederikshavn lokalavisen

 

CrossFit Frederikshavn

 

CrossFit Frederikshavn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CrossFit FrederikshavnCrossFit FrederikshavnCrossFit Frederikshavn

CrossFit Frederikshavn

CrossFit Frederikshavn

About the author : Brian Høj

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.