Molly Metz – dronningen af Double Unders (og Tripple for den sags skyld) kommer til Crossfit Frederikshavn mandag den 22. oktober 2018.
Molly er opfinder og ejer af JumpNRope, crossfit instruktør, tidligere verdensmester i sjip og meget mere, og hun har de sidste 7 år besøgt +500 Crossfit boxe med hendes meget efterspurgte DU seminar.
Der er 15 pladser på hendes seminar i CFF, så hurtig tilmelding/betaling (ca. kr. 500) er nødvendig. Er der basis for det, vil vi prøve at klemme et ekstra seminar ind kl. 16.30 og forbeholder os derfor retten til at flytte det senere seminar til kl. 19.30.
Seminaret er for alle – uanset om du stadig kæmper med de første DU, om du vil være mere effektiv på de første 100 DU´s eller vil udfordres med et tungere reb – JumpNRope har 2 instruktører på, så der vil være tid til individuel vejledning.
Køb af JumpNRope´s produkter vil være muligt før og efter seminaret og evt. i pausen – mere herom senere. Pris for et R1 sjippetov vil være DKK125 i forhold til den normale online pris på $29.95/DKK200+ fragt m.v. Har bedt hende tage ihvertfald 5 forskellige farver med.
Tilmelding og betaling på:
Se mere på: