Styrk din pengepung

Som medlem i CrossFit Frederikshavn har du mulighed for at benytte vores rabataftaler.

For alle aftaler gælder det, at rabatten er personlig og kun for medlemmer af CrossFit Frederikshavn mod forevisning af gyldigt medlemskort.

Se oversigt nedenfor over gældende rabataftaler

CrossFit – Mere end fitness!

CrossFit er funktionel træning, der både giver dig styrke, udholdenhed og et godt fællesskab i boxen. I CrossFit Frederikshavn er der altid personlig opfølgning og vejledning af en af vores kyndige coaches, som tilpasser øvelser og belastning til den enkelte. CrossFit er for alle aldersgrupper og der stilles ikke krav til et specielt fysisk niveau, hvilke gør, at nybegyndere og øvede kan træne side om side.

Medlemsrabatter hos Crossfit Frederikshavn

1 times gratis sparring på kommunikation og markedsføring

Rabat 15% – Gælder ikke i forvejen nedsatte varer.

30% rabat ved køb af Energiruder (efter listepris)

Der gives 8% rabat ved deltagelse i ARBEJDSMILJØEkspertens lovpligtige Arbejdsmiljøuddannelse i Frederikshavn –Lovpligtig arbejdsmiljøuddannelse §9 | 3 dages kursus – Klik her (ameksperten.dk)

Spar ressourcer på et godt arbejdsmiljøarbejde – vi hjælper jer med at holde styr på relevante love og regler og bistår med de grundlæggende opgaver i arbejdsmiljøorganisationen, så I kan holde fokus på kerneopgaverne.

I bestemmer selv om ARBEJDSMILJØEksperten skal stå for det meste eller bistå med del-opgaver. 8 % på aftale for det første år – Outsourcing – spar ressourcer og øg fokus på sikkerhedsarbejdet (ameksperten.dk)