Læs her hvorfor 
https://open.crossfit.com/english

Vi kører CrossFit Open om lørdagen kl. 10.45-13.45 (start 23/2) og 5 weekender frem. Det er tidspunktet, hvor vi skal bestræbe os på at samle alle Open deltagere og få kørt ugens workout. Logistisk set og stemningsmæssigt vil det være optimalt, at alle kan kører workout på dette tidspunkt.

CrossFit Open er en online konkurrence, hvor medlemmer af crossfit boxe over hele verden kan deltage. Workouts kommer i en RX og Scaled version, så alle kan være med.
Workouts bliver frigivet natten til fredag kl. 02. 00 og skal være indskrevet online og godkendt af mig inden mandag aften.
Det er en fed måde at få en lille smule konkurrence indkorporeret i sin daglige crossfit, og samtidig er det sjovt at få mulighed for at måle sig med alle andre verden over.

Torsdag d. 21/2 bliver første workout frigivet. Dette medfører, at Girls & Heroes fra søndag d. 24/2 udgår fra holdplanen. Det betyder, at man kan blive bedømt søndag mellem 09.30-10.30 og mandag kl.17.30-18.30, hvis man skulle være så uheldig ikke at kunne deltage om lørdagen. Sådan vil det køre 5 uger frem, hvorefter Girls & Heroes igen fortsætter som normalt.

Når workouts’ene køres skal vi dømme hinanden, man kan tage et online dommerkursus på https://oc.crossfit.com/ det tager maks et par timer. Og der er ingen, som er ekspert dommere, så det kræver ikke nogen speciel kvalifikation at tage det og dømme. Vi hjælper hinanden på dagen og i CFF arbejder vi med høj moral, så de fleste ved også hvornår en fejl er en fejl, så der er ingenting at være nervøs for 

Håber alle Jer som overvejer, men måske er lidt tilbageholdende tilmelder Jer og får denne gode oplevelse med 

About the author : Brian Høj

Leave A Comment

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.